Kuinka Toimimme

Kuinka toimimme

Ostaminen on helppoa ja turvallista

 

Myyntivalikoimamme sekä laatukriteerit

Kaikki verkkokaupassa näkyvät puhelimet ovat myyntivalmiita ja saatavilla Suomessa; näin ollen toimitus on nopeaa ja ostaminen turvallista.

Jokainen puhelin on huoltoliikkeen tarkistama ja tarvittavat huollot tehdään, jotta puhelimet toimivat moitteettomasti. Tästä syystä tarjoamme aina asiakkaillemme ilmaisen 12kk käyttötakuun.

 

Annamme mielellämme lisätietoa puhelimista

Mikäli mieltäsi jäi askarruttamaan asia puhelimesta mistä olit kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy! Halutessasi lähetämme mielellään puhelimistamme kuvia.

 

TradeUp verkkokaupassa maksaminen on sujuvaa

Verkkokaupassamme asioiminen on sujuvaa ja turvallista. Maksaminen on helppoa ja hyväksymme normaalin verkkopankkimaksun lisäksi luottokorttimaksut sekä osamaksun Collector Bankin kautta. Ostaessasi laitteen meiltä saat 14 päivän tyytyväisyystakuun sekä 12 kuukauden käyttötakuun.

 

Nopea toimitus seurantakoodilla

Posti toimittaa puhelimet nopeasti seurantakoodilla varustetulla postipaketilla ja toimitamme ostetut laitteet postiin yleensä saman päivän aikana. Puhelimesi saapuu siis sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa maksun suorittamisesta.

Myy puhelin sujuvasti ja ilman säätöä

 

1. Täytä myyntilomake

Hintalaskuri laskee puhelimellesi tarkan hyvityshinnan. Tutustu kuntoluokituksiin tästä (https://tradeup.fi/myyntiarviot/) ja myyntilomakkeen voit täyttää täällä (https://tradeup.fi/myy-puhelin/).

 

2. Lähetä puhelin meille

Postitarrallamme voit lähettää puhelimen meille veloituksetta. Lähettäsessäsi itse maksamme postikulusi puhelimen maksun yhteydessä (5€).

 

3. Maksu 24h kulessa

Puhelin siirtyy saavuttuaan heti huoltoliikkeen tarkistettavaksi. Maksu suoritetaan 24 tunnin kuluessa puhelimen saavuttua.