Meistä

Meidän tarinamme

TradeUp:in missio on tehdä käytettyjen puhelimien ostosta sujuvaa ja turvallista. Tarinamme alkoi vuonna 2017, kun kaksi opiskelijaa ja puhelinhuoltoyrityksen omistava yrittäjä kääri hihat ja rupesivat hommiin. Yritteliäs tiimimme loi alustan, missä käytettyjen puhelimien osto on turvallista ja edullista, sekä myyminen helppoa. Parhaiden älypuhelimien hinnat kasvavat vuosi vuodelta ja kiinnostus käytettyihin laitteisiin kasvaa jatkuvasti. Kierrätyksen merkitys tiedostetaan myös yhä laajemmin ja nettikirpputorilla tapahtuvat huijauksetkin ovat yleistyneet räjähdysmäisesti. Tavoitteenamme on, että TradeUp:in tuottamat palvelut tarjoaisivat kerralla ratkaisun näihin ongelmiin.

Aktiivinen toimintaamme kehittäminen on johtanut siihen että tuotteemme ovat laadultaan Suomen kärkeä. Laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme takaamaan asiakkaillemme nopean toimituksen, laadukkaat tuotteet, luotettavan 12kk takuun sekä ystävällisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun.

Tiimimme pyrkii päivä päivältä kehittämään palveluitamme jotta TradeUp olisi Suomen paras, ympäristöystävällisin ja edullisin tapa päivittää puhelin uudempaan. Ykkösasia palveluissamme on asiakaslähtöisyys ja jatkuva kehitys: tästä syystä jokaisen asiakkaan palaute on arvokas!