Takuu

Takuu

Käyttötakuu 12kk

Annamme kaikille puhelimillemme ilmaisen 12 kuukauden käyttötakuun. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia puhelimen toimivuudesta vaan saat uuden puhelimen turvallisuuden käytetyn puhelimen hintaan. Käyttötakuun piiriin kuuluu:

  • Veloitukseton vikadiagnoosi
  • Pikahuolto huollamme laitteen 24 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta

Tyytyväisyystakuu

Kaikilla puhelimillamme on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa tuotteen käyttämättömänä 14 päivän sisällä veloituksetta. Laitteen saavuttua sinulle voit purkaa pakkauksen tarkistaaksesi tavaran ominaisuudet ja toimivuuden kuten kivijalkamyymälässä olisi mahdollista.

Hintatakuu

Takaamme että meillä on Suomen halvimmat hinnat käytetyille tehdashuolletuille iPhone puhelimille! Mikäli löydät kilpailijaltamme vastaavanlaisen (normaalihintaisen) iPhonen halvemmalla, ota meihin yhteyttä. Lupaamme tarjota sinulle paremman diilin!

Mikä ei kuulu takuun piiriin?

TradeUp:n takuun piiriin ei kuulu itseaiheutetut vahingot, vesivahingot, normaalista käytöstä aiheutuneet kulumiset, akun normaali kuluminen tai puhelimessa olevan datan tuhoutuminen. Takuu raukeaa jos puhelinta on huollettu kolmannen osapuolen toimesta tai omatoimisesti