Takuu

Takuu

Käyttötakuu

Annamme kaikille puhelimillemme sekä Apple Watch -älykelloille ilmaisen 12 kuukauden käyttötakuun. AirPods kuulokkeille myönnämme 6 kuukauden käyttötakuun. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia laitteiden toimivuudesta vaan saat uuden tuotteen turvallisuuden käytetyn hintaan. Käyttötakuun piiriin kuuluu:

  • Veloitukseton vikadiagnoosi
  • Pikahuolto: Huoltoliike huoltaa laitteen 24 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta

Tyytyväisyystakuu

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa tuotteen käyttämättömänä 14 päivän sisällä veloituksetta. Laitteen saavuttua sinulle voit purkaa pakkauksen tarkistaaksesi tavaran ominaisuudet ja toimivuuden kuten kivijalkamyymälässä olisi mahdollista. Hygieniatuotteilla, kuten nappikuulokkeilla, ei ole palautusoikeutta mutta ongelman ilmetessä teemme kaikkemme jotta olisit tuotteeseen tyytyväinen. Tuotteen palautuksen yhteydessä tulee palauttaa myös tuotteen mukana ostetut lisävarusteet ellei toisin ole sovittu.

Hintatakuu

Takaamme että meillä on Suomen halvimmat hinnat käytetyille tehdashuolletuille iPhone puhelimille, Apple Watch -älykelloille sekä AirPods kuulokkeille! Mikäli löydät kilpailijaltamme vastaavanlaisen normaalihintaisen tuotteen halvemmalla, ota meihin yhteyttä. Lupaamme tarjota sinulle paremman diilin!

Mikä ei kuulu takuun piiriin?

TradeUp:n takuun piiriin ei kuulu itseaiheutetut vahingot, vesivahingot, normaalista käytöstä aiheutuneet kulumiset, akun normaali kuluminen tai laitteessa olevan datan tuhoutuminen. Takuu raukeaa jos tuotetta on huollettu kolmannen osapuolen toimesta tai omatoimisesti