Takuu

Takuu

Käyttötakuu

Annamme kaikille puhelimille, iPad-tableteille sekä Apple Watch -älykelloille ilmaisen 12 kuukauden käyttötakuun. AirPods kuulokkeille myönnämme 6 kuukauden käyttötakuun. Takuuhuolto on asiakkaalle täysin veloitukseton ja me maksamme sekä varaosien että huoltotyön kustannukset. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia laitteiden toimivuudesta vaan saat uuden tuotteen turvallisuuden käytetyn hintaan. Käyttötakuun piiriin kuuluu:

  • Veloitukseton vikadiagnoosi
  • Pikahuolto: Huoltoliike ottaa laitteen huoltojonon ohi 24 tunnin sisällä huoltoon tulevan laitteen vastaanottamisesta

Tyytyväisyystakuu

Kaikilla tuotteillamme on tyytyväisyystakuu koska tavoitteenamme on että jokainen asiakas olisi ostokseensa tyytyväinen. Jos olet jostakin syystä tyytymätön ostokseesi, lupaamme tehdä kaikkemme asian korjaamiseksi! Hyväksymme myös tuotteen palauttamisen ja voit palauttaa tuotteen käyttämättömänä 14 päivän sisällä sopimusehtojemme mukaisesti. Laitteen saavuttua sinulle voit purkaa pakkauksen tarkistaaksesi tavaran ominaisuudet ja toimivuuden kuten kivijalkamyymälässä olisi mahdollista. Hygieniatuotteilla, kuten nappikuulokkeilla, ei ole palautusoikeutta. Tuotteen palautuksen yhteydessä tulee palauttaa myös tuotteen mukana ostetut lisävarusteet ellei toisin ole sovittu.

Mikäli jokin tuotteessa tai sen ominaisuuksissa mietityttää, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu auttaa valikoimaan juuri kriteereihisi sopivan mallin ja yksilön. Näin varmistamme sen, että mahdolliset ongelmatilanteet saadaan selvitettyä jo etukäteen ja että asiakaskokemus olisi mahdollisimman sujuva.

Hintatakuu

Takaamme että meillä on Suomen halvimmat hinnat käytetyille tehdashuolletuille iPhone puhelimille, Apple Watch -älykelloille sekä AirPods kuulokkeille! Mikäli löydät kilpailijaltamme vastaavanlaisen normaalihintaisen tuotteen halvemmalla, ota meihin yhteyttä. Lupaamme tarjota sinulle paremman diilin!

Mikä ei kuulu takuun piiriin?

Käyttötakuun voimassaolo edellyttää sitä että tuotetta käytetään asianmukaisesti Applen käyttöohjeiden, teknisten ohjeiden ja muiden Apple-tuotteille julkaistujen ohjeiden mukaisesti. TradeUp:n takuun piiriin ei kuulu itseaiheutetut vahingot, vesivahingot, normaalista käytöstä aiheutuneet kulumiset, akun normaali kuluminen tai laitteessa olevan datan tuhoutuminen. Takuu raukeaa jos tuotetta on huollettu kolmannen osapuolen toimesta tai omatoimisesti