FAQ

FAQ

Myyminen

Kuinka myyminen toimii?

Myyminen on erittäin helppoa. Täytettyäsi myyntilomakkeen saat sähköpostilla ohjeet ja postituskortin millä voit lähettää puhelimen meille veloituksetta. Tarkistamme ja maksamme puhelimen tilillesi 24 tunnin sisään saapumisesta. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

 

Miten voitte luvata että tarjoatte Suomen parhaan hinnan?

Hintalaskurimme vertaavat taukoamatta hintoja eri nettisivuilta ja pyrimme tarjoamaan kaikista malleista parhaan hinnan asiakkaillemme. Mikäli huomaat että joku toinen tarjoaa puhelimestasi paremman hinnan, ota meihin yhteyttä ja teemme vastatarjouksen!

 

Maksetaanko minulle varmasti hintalaskurin tarjoama hinta tarkistuksen jälkeen?

Kyllä, jos olet kuvaillut puhelinta huolellisesti ja totuudenmukaisesti. Mikäli puhelimesta kuitenkin esiintyy huomattavia odottamattomia vikoja, otamme sinuun ensin yhteyttä ja ratkaisemme yhdessä tilanteen.

 

Paljonko puhelimen lähettäminen maksaa?

Ei mitään jos käytät postituskorttiamme. Mikäli haluat lähettää puhelimen itse, postikulut jäävät sinun vastuullesi.

 

Miten nopeasti maksatte puhelimen tililleni?

Tarkistamme puhelimeni ja maksamme rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa puhelimen saavuttua meille.

Ostaminen

Kuinka ostaminen toimii?

Verkkokaupastamme on helppoa ja turvallista ostaa puhelin. Valittuasi kattavasta valikoimastamme itsellesi sopiva puhelin voit maksaa sen verkkopankin kautta. Lähetämme puhelimen jo saman päivän aikana ja toimitus Postilla on arviolta 1-3 päivää.

 

Minkä takia juuri teiltä on parasta ja turvallisinta ostaa käytetty puhelin?

Meiltä voit ostaa toiminallisesti uudenveroisen puhelimen jopa -70% alennuksella verrattuna uusiin. Tarjoamme myös markkinoiden kattavimman takuun sillä luotamme puhelimiemme laatuun täysin. Mikäli sinulla on tarpeeton tai rikkinäinen iPhone hyllyn perukoilla voit uutta ostaessasi muuttaa tämän rahaksi; näin voit saada uudenveroisenlaitteen täysin pilkkahintaan.

 

Millainen takuu TradeUp:n puhelimissa on?

Kaikilla puhelimillamme on ilmainen 14 päivän tyytyväisyystakuu sekä 6 kuukauden käyttötakuu.  Lisää takuuehdoista.

 

Kuinka kauan puhelimen saapumisessa kestää?

Lähetämme puhelimen jo saman päivän aikana ja Postin toimitus kestää arviolta 1-3 päivää.

 

Voinko vaihtaa rikkinäisen puhelimeni välirahaa vastaan?

Totta kai ja näin kannattaakin tehdä! Myynti lomakkeestamme näet paljonko hyvitämme vanhasta puhelimestasi. Parhaassa tapauksessa uudelle puhelimelle ei jää maksettavaa juuri yhtään.