Osta uusi iPhone ja hanki samalla käyttörahaa

Osta uusi iPhone ja hanki samalla käyttörahaa? TradeUpin kautta se onnistuu:

Onko sinulla ikinä ollut rahat lopussa mutta silti uusi puhelin himottaisi? TradeUpilla me tarjoamme mahdollisuuden ostaa käytetty tai tehdashuollettu iPhone heti, maksaa myöhemmin ja myydä vanha puhelimesi helposti ja kätevästi, markkinoiden reiluimpaan hintaan. Näin voit saada kuukauden lopuksi satoja euroja ylimääräistä käyttörahaa ja samalla päivittää vanha puhelimesi markkinoiden uusimpaan ja parhaimpaan iPhoneen.

 

Näin Collector Bankin* osamaksu toimii

TradeUpissa me tarjoamme osamaksuvaihtoehdon kaikille tuotteillemme Collector Bankin kautta. Osamaksun käyttö on helppoa ja sujuvaa ja maksutapa on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa: valitse ensin maksutavaksi “Collector Bank” ja Collector Bankin sivut ohjeistavat sinua eteenpäin. Saatuasi myöntävän luottopäätöksen voit ostaa valitsemasi iPhonen, ja 2-3 postipäivän kuluessa pääset nauttimaan uudesta puhelimestasi.

Collectorin paras puoli on kuitenkin palvelun joustavuus; maksaessasi Collectorin kautta, ensimmäinen laskusi erääntyy vasta seuraavan kuukauden lopussa. Näin voitat itselle sekä maksuaikaa, että aikaa miettiä kuinka haluat maksaa ostoksesi: joko kerralla seuraavassa kuussa tai erikokoisissa erissä (jopa 36kk maksuaika). Osamaksun joustavuus takaa sen, ettei edes kalleimman iPhone XS Maxin ostaminen ole liian iso taakka kenenkään taloudelle.

*(Linkissä Collector Bank yksityiskohtaisesti: https://support.paytrail.com/hc/fi/articles/212023757-Collector-ohjeita-verkkokauppasi-asiakkaalle)

 

Vanhan iPhonen myyminen

Uuden puhelimesi saavuttua kannattaa laite ottaa käyttöön ottamalla ensin varmuuskopiot vanhasta iPhonesta ja sen jälkeen palauttaa tiedot iTunesin tai iCloudin kautta uuteen iPhoneen. Kannattaa myös varmistaa että tiedot mitkä eivät siirry automaattisesti palautuksen yhteydessä (kuten pankkitiedot) saadaan turvallisesti uuteen puhelimeen ennen vanhan laitteen myymistä. 

Myyminen meille itsessään on helppoa ja vaivatonta:

  1. Täytä sivuillamme myyntilomake: https://tradeup.fi/myy-puhelin/
  2. Muista hyödyntää “vaihtohyvitys”: saat 20€ korkeamman hyvityshinnan koska ostit meiltä uuden iPhonen (https://tradeup.fi/vaihto/)
  3. Lähetämme sinulle postitustarran sekä ohjeet
  4. Tulosta postitustarra, pakkaa puhelin ja lähetä tarralla iPhone veloituksetta meille (mikäli et omista tulostinta, voit postittaa itse ja me maksamme postikulusi)
  5. Maksamme pikaisesti heti tarkistuksen jälkeen, jopa samana työpävänä

Näin olet onnistunut saamaan todennäköisesti satoja euroja käyttörahaa ja odotusaikaa menee vain muutama työpäivä. Ensimmäisen laskusi maksupäivä on vasta yli kuukauden päässä eli sinulla on tarpeeksi aikaa suunnitella ja tasapainottaa taloutesi vastaamaan uuden puhelimesi maksuaikataulua.