4 syytä myydä tarpeeton iPhone TradeUp:lle

Neljä syytä myydä tarpeeton iPhone TradeUp:lle

Moni vaihtaa vanhan iPhonensa vuosittain uusimpaan malliin, mutta mitä tarpeettomaksi jääneelle vanhalle mallille kannattaisi tehdä? TradeUp ostaa käytetyn iPhonesi Suomen parhaaseen hyvityshintaan ja nyt esittelemme 4 syytä miksi vanha puhelimesi kannattaa myydä juuri meille.

1) Myymällä vanhan puhelimen voit rahoittaa uuden iPhonen oston

Mietitkö tällä hetkellä uuden iPhonen ostoa, mutta hinta tuntuu turhan kalliilta? Yksi tapa rahoittaa uusi puhelin on myydä vanha tarpeeton iPhonesi kaapin perukoilta pölyyntymästä. Puhelimen myyntiä mietittässä on hyvä ottaa huomioon se, että elektroniikka laitteiden hinta laskee jatkuvasti ja mitä nopeammin myyt vanhan puhelimesi, niin sitä enemmän saat myös rahaa. Jo vuodenkin odottelu voi alentaa iPhonesi arvoa jopa sadoilla euroilla, joten vitkuttelu voi olla yllättävänkin kallista. Mikäli aikomus on samalla ostaa uusi puhelin meiltä tai myydä useampi puhelin kerralla, kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun ja pyytää korkeampaa hyvityshintaa; mitä isompi kimppadiili kyseessä, sen paremmin TradeUp maksaa sinulle hyvitystä!

 

Vinkki käytettyjen puhelimien omistajille: TradeUp pyrkii aktiivisesti tarjoamaan Suomen parhaat hyvityshinnat. Jos huomaat muualla paremman tarjouksen, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme niin saat vastatarjouksen!

2) Hyvitämme reilun hinnan myös viallisista iPhoneista

Tiesitkö, että myös vioittunut tai täysin lasirikkonainen iPhone, mitä ei pysty lainkaan käyttämään, saattaa olla rahanarvoinen? Tosiaan, vaikka käytetty iPhonesi olisi rikkinäinen haluamme silti hyvittää reilun hinnan laitteestasi. Ottaen huomioon poskettoman kalliit laitevaihtohinnat Applen huoltopisteissä, usein on paljon kannattavampaa myydä puhelin kätevästi suoraan meille.

 

Vinkki rikkinäisen iPhonen omistajalle: Jos sinulla on voimassa oleva kotivakuutus irtaimistolle, voi olla hyvinkin paljon kannattavampaa pyytää kertakorvausta vakuutusyhtiöltä ja myydä vioittunut puhelin TradeUp:lle.

3) Ei säätöä, ei ohareita, sujuvat kaupat

Oletko joskus yrittänyt myydä vanhan puhelimesi netin kautta vain todetaksesi, että nettikirpputoriin huolella tehty myynti-ilmoituksesi houkuttelee lähinnä hupivaraajia, ulkomailta lähetettyjä huijausviestejä sekä mauttomia tinkausyrityksiä? Nettikirpputoreilla on valitettavan arkipäiväistä oharit sovituista kaupoista sekä valitukset monen päivän viiveellä jo ostetusta puhelimesta. Moni onkin usein todennut, että myyntiin liittyvä ylimääräinen säätö on niin raskasta ja aikaa vievää, ettei myyminen ole kannattavaa eikä miellyttävää.

 

Tästä syystä tälläkin hetkellä moni käyttökelpoinen iPhone istuu tyhjän panttina. TradeUp on ratkaisu tähän ongelmaan ja tätä kautta voi kuka tahansa muuttaa tarpeettoman puhelimensa rahaksi käden käänteessä, vaivattomasti ja turvallisesti.

4) Toimitus on ilmaista ja helppoa

Kaiken kruunaa myynnin helppous; TradeUp:lle myytäessä et heitä arvokasta aikaasi hukkaan neuvottelemalla turhien ostajaehdokkaiden kanssa tai kuskaamalla myytyä laitetta ympäri kaupunkia. Sen sijaan me tarjoamme helpon ja vaivattoman tavan tehdä kaupat: myyntilomakkeen täytettyäsi saat postitustarran, jonka avulla puhelimen voi postittaa täysin ilmaiseksi. Näin ollen ainoa vaiva on lähimmällä postikonttorissa käynti sinulle sopivaan aikaan vaikka ruokaostosten yhteydessä. Sovittu kauppahinta saapuu automaattisesti tilillesi 24-tunnin sisällä siitä kun puhelin on vastaanotettu.

 

Tervetuloa kaupoille ja tutustumaan TradeUp:n hinnastoon: https://tradeup.fi/myy-puhelin/